Leírás és eredet
Az Amazonia Mangólé természetes, frissítő ital, amelyet főként Peru és Brazília mangóiból készítenek, ezek a régiók híresek édes és lédús gyümölcseikről. A dobozos csomagolás megőrzi a gyümölcs frissességét és ízét, autentikus trópusi élményt nyújtva minden kortyban.
Előállítási folyamat
- Érett, válogatott mangók préselése és szűrése.
- Víz és egy kis cukor hozzáadása az íz egyensúlyához.
- Légmentesen zárt dobozba töltés, hogy megőrizze a frissességet, az ízt és a tápanyagokat.
Tápérték (240 ml – 1 doboz)
- Energia: 120 kcal
- Szénhidrát: 30 g (10 % NAPI AJÁNLOTT BEVITEL)
- Cukor: 28 g
- Fehérje: 0,5 g
- Zsír: 0 g
- Rost: 1 g
- C-vitamin: 15 mg (17 % NAPI AJÁNLOTT BEVITEL)
- Kálium: 200 mg (6 % NAPI AJÁNLOTT BEVITEL)
Előnyök
- Természetes C-vitamin forrás, támogatja az immunrendszert.
- Gyors energia a gyümölcs szénhidráttartalmának köszönhetően.
- Autentikus trópusi íz, ami az amazóniai régiót idézi.
- Teljesen alkoholmentes.
Felhasználás Latin-Amerikában
Széles körben fogyasztják Peru, Brazília, Ecuador és Venezuela területén, étkezésekhez, uzsonnához vagy egyszerűen a hőségben történő frissítéshez. Kiváló reggelikhez, könnyű ebédekhez vagy koktélok és turmixok alapanyagaként.